Наставникът на Левски Делио Роси беше доволен от успеха с

...
Наставникът на Левски Делио Роси беше доволен от успеха с
Коментари Харесай

Спас Русев отворил очите на Роси за Обертан, специалистът заяви: Жалко, че не вкарахме трети и четвърти гол

Наставникът на Левски Делио Роси беше удовлетворен от триумфа с 2:0 над ЦСКА-София в първия полуфинал за Купата на България. Специалистът разгласи, че " сините " са създали добър мач, само че не са си подсигурили присъединяване си на край в шампионата, макар успеха като посетител.

" Мисля, че това, което показахме през последните мачове беше прекомерно трагично, с цел да бъде истина. Хубавото във футбола е, че три дни след тежка загуба, идва победа против сериозен противник ", стартира италианецът, който разкри по какъв начин е решил да пусне Обертан дясно крило. Френският футболист пък асистира за двете попадения на Сержиу Буш.

" От 2015 година Обертан не играе на тази позиция (б.а. дясно крило в 4-4-2). През седмицата той съобщи, че е подготвен да играе там. Ще призная, че президентът Спас Русев имаше интуицията, като ми сподели, че Габриел е играл на тази позиция и преди.

" Можехме да вкараме трети и четвърти гол, защото на терена бяхме доста по-добре от тях след почивката, само че това беше единствено първо полувреме на този конфликт. Жалко е, че не вкарахме трети гол, защото щеше да ни даде повече сигурност. Футболът ни учи, че нищо не е решено. Барселона имаше преимущество три гола преднина пред Рома, само че отпадна от Шампионската лига. Направихме един добър мач, само че всичко следва ", безапелационен е Роси.

" Нашата концепция беше да движим добре топката и по-бързо да стигаме до тяхната врата, като второто полувреме играхме по-добре. Ще мислим за идващите мачове след тази нощ, до среднощ да мислим за тази победа. За нас ще бъде най-голямата неточност, в случай че пазим този резултат в реванша ", добави италианският треньор.

фотография: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР