Наставникът на италианския шампион Ювентус Андреа Пирло, ще остане начело

...
Наставникът на италианския шампион Ювентус Андреа Пирло, ще остане начело
Коментари Харесай

Ювентус няма да пипа Пирло до края на сезона

Наставникът на италианския първенец Ювентус Андреа Пирло, ще остане отпред на „ биаконерите “ най-малко до края на сезона, твърди журналистът Николо Шира. Според него от „ остарялата госпожа “ не има намерение скоро да уволнят младия експерт.

Това идва в противорес с по-ранната информация, която гласеше, че старши треньорът на торинския клуб може да загуби поста си, като тимът му загуби идващия си мач в Серия А против Удинезе на 2 май.

„ Въпреки слуховете от последните часове, Ювентус няма да размени Андреа Пирло с Игор Тудор. Пирло ще е треньор на Ювентус до края на сезона. Въз основа на крайните резултати клубът ще реши дали да продължи съдействието или да смени треньора “, написа Шира в профила си в „ Twitter “.

Nonostante le voci delle ultime ore la non è intenzionata a sostituire Andrea con Igor. Pirlo sarà l’allenatore bianconero fino al termine della stagione: in base ai risultati finali il club deciderà se proseguire con lui o cambiare tecnico.
— Nicolò Schira (@NicoSchira)
В последните седмици има голям брой спекулации по отношение на бъдещето на Пирло, както и това на огромната звезда на Юве Кристиано Роналдо, който е неудовлетворен от положението и представянето на тима.

Към момента „ биаконерите “ заемат четвъртата позиция в Серия А с актив от 66 точки, колкото обаче има и третият и петият Наполи и Милан. По този метод мястото на отбора в Шампионската лига за следващата година е сложено на карта. До края на акцията остават пет кръга.

Отборът отпадна безславно и от тазгодишното издание на ШЛ, откакто беше отхвърлен от Порто на 1/8-финалите. Юве завоюва Суперкупата на Италия, а също е по този начин е и на край за Купата на страната, където ще се изправи против Аталанта на 19 май.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР