Наставникът на Интер Лучано Спалети предупреди футболистите си, че времето

...
Наставникът на Интер Лучано Спалети предупреди футболистите си, че времето
Коментари Харесай

Спалети: Времето за грешки изтече

Наставникът на Интер Лучано Спалети предизвести футболистите си, че времето за неверни стъпки към този момент е отминало и тимът би трябвало да потвърди, че не отстъпва по качества на Лацио и Рома. " Нерадзурите " гостуват на Киево в среща от 34-ия кръг на Серия " А " и ще търсят наложителни три точки, с които да останат в битката с двата римски тима за местата, даващи право на присъединяване в Шампионска лига.

" Отборът на Киево има богат опит и знае по какъв начин да се оправя с сложни обстановки. Те знаят, че би трябвало да играят по избран метод, с цел да реализиран задачите си в този стадий от сезона. Всичко това прави утрешния дуел много рисков за нас. Киево се нуждае от точки, с цел да резервира мястото си в Серия " А ". Ние също преследваме значими цели и към този момент не остана време за неточности. Работим добре и във вторник го показахме ", стартира Спалети.

" Сега би трябвало да дадем всичко от себе си в оставащите срещи до края на сезона. Интер не е по-слаб от Рома и Лацио. Намираме се на точка зад тях, само че сме на едно равнище. Това, което направихме досега, не беше неверно. Искахме да играем за място в Шампионска лига и ето, че сега се борим за него. Ще растем, в случай че се учим от грешките си ", добави италианският експерт.

" Загубата на Роберто Галярдини няма да ни принуди да вършим тактически промени. Марсело Брозович дава нещо в допълнение на тима. Когато е във форма, той поема отговорност и прави страхотни неща ", приключи Спалети. Серия А 34 кръг, неделя 22 април  Киево 16:00предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР