Наставникът на Интер Лучано Спалети направи трезва оценка на ремито

...
Наставникът на Интер Лучано Спалети направи трезва оценка на ремито
Коментари Харесай

Спалети: Бих останал и 100 години в Интер

Наставникът на Интер Лучано Спалети направи трезва оценка на ремито 1:1 против Ювентус в Дербито на Италия, което украси 34-ия кръг на Серия А. Наставникът съобщи, че тимът му е имал благоприятни условия както да завоюва, по този начин и да загуби мача в неговия край, а по-късно разяснява и бъдещето си при „ нерадзурите”.

На „ Джузепе Меаца” Интер контролираше напълно дуела през първите 45 минути и може да съжалява, че стигна само до попадението на Раджа Наинголан. През втората част Кристиано Роналдо изравни. „ Имахме превес в мача през първото полувреме и бяхме рискови в редица обстановки, само че да отбележиш гол в никакъв случай не е елементарно. Затова трябваше да поддържаме високо равнище при пасовете си”, разяснява Спалети.

„ След почивката това към този момент не ни се удаваше. Ювентус заигра по-агресивно, а нашето качество спадна. Твърде постоянно губехме топката. В мига, в който съперникът получи малко повече пространство, тласна мача в своя изгода.”

„ И двата тима пробваха да завоюват, по тази причина се получи зрелищен дуел. Играта в защита фактически не е нашата мощ. Контролирането на преднина може да докара до рисковани обстановки, по тази причина непрекъснато би трябвало да натискаме и да нападаме. Ние можехме и трябваше да вземем успеха вкъщи, въпреки и в края да рискувахме да загубим. Все още ни липсват зрялост и баланс.”

„ Бъдещето ми? То не е проблем, клубът ще вземе решение. Аз на драго сърце бих останал в Интер още 100 години, само че само клубът има право да взема решение кое е най-хубавото за него. Ако това значи да се заличи моята работа, това е без значение. Интер разполага с хора, които знаят по какъв начин да взимат решения и на първо място да бранят клуба”, добави Спалети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР