Наставникът на Фиорентина Чезаре Прандели коментира сензационната победа с 3:0

...
Наставникът на Фиорентина Чезаре Прандели коментира сензационната победа с 3:0
Коментари Харесай

Чезаре Прандели: Тежкият труд винаги се възнаграждава

Наставникът на Фиорентина Чезаре Прандели разяснява сензационната победа с 3:0 над Ювентус в дуел от 14-ия кръг на Серия А..

" Решихме, че това е подобаващият мач, с цел да предприемем опасности. Тази победа е за нашите почитатели, които страдаха дружно с нас и се надявам да даде несъмнено значение и смисъл на работата, която вършим. Тежкият труд постоянно се възнаграждава.

Все още не сме достигнали нужното равнище, а през днешния ден, признавам си, имахме и шанс с ранното премахване на състезател на противника. Играчите демонстрираха освен темперамент, а и наглостта, за която ги помолих. Нямахме доста време за тренировки, подготвяхме се повече с видео.

Ако продължим да работим по този начин устойчиво, ще създадем напредък. Поздравих Андреа Пирло, тъй като за късото време отпред на Ювентус съумя да промени образа на тима, който към този момент играе атакуващ футбол. Той е същински водач. Безспорно Ювентус ще се бори за всички титли през сезона ", разяснява Прандели.

" Виолетовите " записаха първа победа под управлението на Прандели и се изкачиха на 14-ата позиция с 14 точки. Ювентус изпадна от Топ 3 и към този момент е 4-и с 24 точки, колкото има и Наполи.
 Фиорентина победи Ювентус с 3:0 като посетител
Фиорентина разруши Ювентус посред Торино

" Бианконерите " с първа загуба за сезона в Калчото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР