Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров остана недоволен от представянето

...
Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров остана недоволен от представянето
Коментари Харесай

Киров: Първото полувреме не беше за гледане

Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров остана неудовлетворен от представянето на своя отбор след провалянето с 0:1 от Славия в следващ мач от Първа лига. Треньорът на „ драконите” показа, че равнището на игра през първото полувреме е било много едва, като по тази причина са отговорни двата тима.

„ Мисля, че това, което демонстрираха двата тима през първото полувреме, нямаше нищо футболно. Не знам какъв разбор може да се направи, даже и в студиото, за тази част. Първо времето беше неприятно, много топло, само че и за двата тима беше неприятно да се играе”, стартира Киров.

„ Нямахме и пет положения, за разлика от предния мач със Славия. Вече сме съсредоточени за сряда и мачът с Витоша Бистрица. Ние си играем всеки мач и не мисля, че не са били стимулирани играчите. Мач с мач не си наподобява и нека идващия мач да не допуснем гол у дома. Убеден съм, че ще забележим напълно друг Дунав”.

„ Не би трябвало да повтаряме грешките от през днешния ден. Сигурен съм, че ще забележим напълно друг Дунав. В предните изявленията споделих, че е по-лесно да играем първия мач с Верея, само че концентрацията и мотивацията ще бъдат на напълно друго равнище. Контактувайки с футболистите, и те са на същото мнение. Надяваме се, че следващата година ще участваме в Първа лига”, приключи Людмил Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР