Наставникът на дубъла на Ботев (Пловдив) Неманя Миланович, който днес

...
Наставникът на дубъла на Ботев (Пловдив) Неманя Миланович, който днес
Коментари Харесай

Неманя Миланович: Просто си свършихме работата

Наставникът на дубъла на Ботев (Пловдив) Неманя Миланович, който през днешния ден водеше първия отбор на " канарчетата " против Черноморец (Балчик) в срещата от 1/16-финалите за Sesame Купа на България.
 Ботев (Пловдив) продължи напред за Купата след безапелационен триумф над Черноморец (Балчик) Ботев (Пловдив) продължи напред за Купата след безапелационен триумф над Черноморец (Балчик)
" Играхме доста съсредоточено, концепцията ни беше да спечелим през цялото време. Затова желая да поздравя момчетата за тяхното показване. Имаме доста положителни играчи и беше обикновено да спечелим през днешния ден, просто си свършихме работата. Току се оправи доста добре, той може да играе на разнообразни позиции. Несъмнено идната среща ще я управлява Желко Копич, Славия е добър тим, само че Купата на България е алтернатива за трофей за нас и ние желаеме да продължим. Всеки един мач е приоритет, Купата е най-реалната опция да спечелим трофей. Ако спечелим против Славия, ще сме на четвъртфинал, би трябвало да се възползваме от тази опция ", сподели Неманя Миланович. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР