Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си, които

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си, които
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Изключително сме доволни, защото бихме Левски, който израства постоянно

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали футболистите си, които надиграха с 1:0 Левски в мач от първия пролетен кръг в efbet Лига, който се игра във Велико Търново.
 Синята тъга продължава! Левски Синята тъга продължава! Левски " катастрофира " в Търново и се отдалечи от Европа
“Когато победиш и то на подобен терен и при такива условия, излизат морално-волевите качества, сме извънредно удовлетворени. И то против тим като Левски, който израства непрекъснато.

Това, което бяхме планували, успяхме да го създадем. Последните 20-30 минути държахме самодейността и успяхме да се оправим.

С идването на Наско Илиев и Иса се надяваме да сме по-добре в тази фаза. Не можем да съдим от един мач дали ще сме по-добри напролет. И теренът не предразполагаше за футбол.

Този резултат ни задължава да играем по-добре. В идващия мач играем вкъщи. Берое има много промени, само че Ники Киров е добър експерт и ще е сложен мач ”, сподели Илиев след срещата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР