Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след равенството (1:1)

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след равенството (1:1)
Коментари Харесай

Илиан Илиев обясни защо Черно море се раздели със Зехиров и Макенджиев

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разгласи след равенството (1:1) против Витоша в Бистрица, че е желал да реализира по-предно класиране след края на турнирните мачове за 2018 година, само че непостоянните игри първоначално са попречили това да стане факт. Също по този начин треньорът на моряците изясни за какво се е стигнало до раздялата с Атанас Зехиров и Благой Макенджиев, които даже бяха викани в националния отбор на България.

“На този терен не можем да пожелаваме доста повече. През второто полувреме оставихме самодейността и ни изравниха. Важно беше да победим, само че през второто полувреме не се получи. Печеше се да ни изравнят. Всеки един футболист сподели борба и темперамент и не можем да сме недеволни. В последна сметка имаше съперник, който също искаше успеха.

Мислехме, че през есенния полусезон можем да създадем повече. С финала позагладихме нещата, само че първоначално бяхме доста непостоянни - редувахме положителни със слаби игри и резултати. Можехме да сме по-напред в класирането, само че го одобряваме. През втория полусезон би трябвало да вдигнем равнището. Да държим помече топката, което не показахме денс през второто полуреме ”, сподели Илиев, който обоснова раздялата със Зехиров и Макенджиев по следния метод: 

“Доволни сме и от Зехиров, и от Макенджиев. Наско има доста положителни качества, само че вкъщи не разкриваше капацитета си и му споделих, че е по-добре да отиде някъде другаде. Много положително момче е и това са неприятни моменти. С Благой е същото. Доволни сме, само че на неговата възраст е по-добре да играе, а не да е втори вратар ”, обясни Илиев, който добави, че Черно море ще се укрепи с двама или трима нови.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР