Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след нулевото равенство

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след нулевото равенство
Коментари Харесай

Илиан: Нека има 30% публика, както на турнира по тенис - футболът е на открито

Наставникът на Черно море Илиан Илиев приказва след нулевото тъждество на " моряците " в Коматево с Ботев (Пловдив). Бившият национал изрази мнение, че би трябвало да се допусне 30% аудитория по родните игрища.

" Eстествено, че изпуснахме шанса да победим. Бяхме готови за постройката на домакините, противодействахме им, само че в завършващата фаза ни липсваше настъпателност и самочувствие. Имахме доста влизания в пенала, разхождахме се на дребния пенал, само че не потърсихме топката. Знаехме по какъв начин да противодействаме, нямахме настъпателност и самочувствие в пенала.
Видяхте, че Курьор имаше 2-3 обстановки, изкара една топка Аргилашки, Курьор си им усет към гола, с другите би трябвало да работим повече. Трябва да търсим вкарването на топката във вратата, което малко ни убягва. Физически към този момент сме добре, нямаме проблеми с това. Почнахме с четири гостувания от шест мача. После ще се обърне, нашата аудитория оказва помощ много, при закрити порти е мъчно.
Вирусът е рисков, само че мисля, че при открити порти би трябвало да има аудитория 30%. Ако някоя агитка не го съблюдава, да ги санкционират, само че виждате, че в този момент има аудитория на тенис шампионата при закрито. За мен освен това време би трябвало да има аудитория, същото важи и за кината - 30% ", сподели Илиев в Пловдив. efbet Лига 12 кръг, събота 7 ноември  Ботев (Пловдив) 0:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР