Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров разясни защо канарчетата загубиха

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров разясни защо канарчетата загубиха
Коментари Харесай

Киров обясни защо Ботев Пд падна от Лудогорец

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров обясни за какво канарчетата изгубиха от Лудогорец преди седмица, откакто водеха с 2:0 на почивката, само че през втората част позволиха три попадения в своята врата.

“Пропуснахме да затворим мача с трети гол. От анализите, която ни напарви системата, линията на отбраната не се връща обратно, само че се събра с линията на халфовете. Оттам отбраната на Лудогорец разиграваше свободно, а това е тяхната най-голяма сила”, разяснява Киров. Относно днешната победа с 2:1 при гостуването на Верея, наставникът на канарчетата съобщи:

“Изхабиха се много нерви. Развитието на дуела не предразполагаше към това нещо. Вкарахме два гола, само че този завършващ пас ни убягваше за трети гол. Вкараха ни след единствената обстановка. Ние имахме обстановки да вкараме трети гол, да затворим мача и да натрупаме самочувствие.

Независимо, че стана 2:1, не се прибрахме, а търсихме офанзивите. Липсваше завършващия пас, не успяхме да уцелим човек на празна врата”, разясни Киров. Първа лига 10 кръг, неделя 30 септември  Верея 1:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР