Наставникът на Ботев Пловдив Желко Петрович остана недоволен от факта,

...
Наставникът на Ботев Пловдив Желко Петрович остана недоволен от факта,
Коментари Харесай

Петрович : Ако някой иска, можем да играем и на 60 градуса

Наставникът на Ботев Пловдив Желко Петрович остана неудовлетворен от обстоятелството, че отборът му е играл против Царско село в прекомерно ранен час. Мачът в Пловдив бе от 18 часа, а домакините изгубиха с 0:2

„ Няма да употребявам загубата за опрощение. Но първо желая да кажа, че съм доста отчаян от организацията поради това, че мачът се игра в 18 часа. Всеки знае какъв брой е топло през август в Пловдив. Може би през днешния ден беше над 40 градуса”, разяснява той.

„ Не знам кой прави програмата, само че това е доста рисково за нас и за футболистите. Това не е добре за футбола. Много неща не са положителни за футбола. Това в действителност е необикновено. Не приказвам единствено за този мач. Мисля, че имаме още един или два, които ще изиграем в 18 часа. Ако тези хора не почитат футболистите и клуба, добре няма проблем, ние ще играем и в 3 часа следобяд, може би ще е 60 градуса и някой ще почине на терена”, продължи той.

„ Поздравления за съперника. Това в действителност е необикновено, че взеха три точки през днешния ден. Контролирахме играта, играхме добре, само че когато не бележиш голове, и да правиш всичко както би трябвало, няма по какъв начин да спечелиш мача”, добави Петрович.

Чуйте какво още сподели експертът във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР