Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира предстоящия плейоф за

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира предстоящия плейоф за
Коментари Харесай

Феро: Славия показа много добри игри, но не са фаворит

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов разяснява идния плейоф за класиране в Лига Европа сред неговия отбор и Славия. Той приказва и като цяло за представянето на отбора през сезона в efbet Лига.

" Имаме няколко дни за подготовка в този мач, изиграхме най-вече мачове, с цел да стигнем до този мач, това ще е 10-ти, играхме на приливи и отливи, само че в най-важната част от шампионата намерихме своята физиономия и спечелихме против сложни тимове. Отиваме да изиграем този мач без напрежение, това е мачболът на шампионата, през 3 дни играем мач, характерно е, само че би трябвало да се оправим ", разяснява Спасов пред " Диема ".

" Искам да бъдем тимът, който ще желае повече да се класира за Европа. Хвърлихме много нерви, минахме през много премеждия, минахме и през мощни интервали и през съмнения, спечелихме 4 от 5 мача, ще имаме въодушевление за този значим мач. Славия сподели доста положителни игри, само че не са любимец ", добави той.

" Играта на Ботев зависи много от играта на Тодор Неделев. Вутов вкара значими голове, Тодор е неоспорим престиж и име, играта на тима се върти към него, само че би трябвало да създадем тази тежест да е разпределена, да има и други футболисти, които да носят тежестта. Искам да има повече хора, които да поемат отговорност в самите мачове ", сподели още наставникът на Ботев.

" Българите в Славия направиха много мачове, до момента в който при нас нашите момчета са млади, използваме ги във възраст, в която други гледат в профил. Малко ни пристигнаха допълнително тези трудове, комуникирания, и аз и Загорчич сигурно желаеме да спечелим дуела на терена. Нека двата отбора се надиграват и по-добрият да завоюва. Балансиран тим са, опитни играчи имат, победихме ги във най-важния мач за Купата, мач с доста незнайни, този, който парира мощните страни на противника ще завоюва баража ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР