Наставникът на Ботев (Пловдив)- Ферарио Спасов изрази задоволството си от

...
Наставникът на Ботев (Пловдив)- Ферарио Спасов изрази задоволството си от
Коментари Харесай

Феро: Никой няма да помни играта, но ако бяхме загубили от такъв съперник, това дълго щеше да бъде помнено

Наставникът на Ботев (Пловдив)- Ферарио Спасов изрази задоволството си от класирането на неговия отбор на полуфиналите на шампионата за Купата на България, макар че " канарчетата " имаха потребност от продължения, с цел да отстраняват втородивизионния Ботев (Гълъбово).

" Трудно. Положихме старания да спечелим в постоянното време, само че срещнахме тим, който може единствено да завоюва от този дуел. Не започнахме добре мача, само че имахме задоволително положения да спечелим още в постоянното време. Няма срамни победи. Има победи и загуби. С този стеснен брой играчи момчетата се показват на равнище. Поздравления и за тима на Ботев (Гълъбово), който се показа добре и неслучайно в профил два тима от елита ".

" Най-важен е резултатът и това, че се класираме на 1/2-финалите. Никой няма да помни играта, само че в случай че бяхме изгубили от подобен противник, това дълго щеше да бъде помнено. На полуфиналите се класираха доста съществени тима, тъй че който и да е съперник, няма да е елементарно. Но борбата ще е в два мача, тъй че знаем по какъв начин излезем спечелили. Най-важното е в този момент да се възстановим и да картотекираме двамата футболисти, които към момента нямат право да играят ", съобщи Спасов след края на дуела.
 Ботев (Пд) се класира на полуфинал за Купата на България
Тим от Втора лига затрудни съществено Ботев (Пд), само че " канарите " въпреки всичко са на 1/2-финал за Купата

Младок зарадва селекцията на Феро след 120-минутна борба с Ботев (Гълъбово)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР