Наставникът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар записса първа шампионатна победа

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар записса първа шампионатна победа
Коментари Харесай

Бруно Балтазар: Видях две тотално различни полувремена, днес съдбата ни го върна, защо да не влезем в топ 6

Наставникът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар записса първа турнирна победа отпред на “канарчетата ”, откакто те надиграха с 1:0 Берое въз основата в Коматево.
 Ботев (Пд) взе глътка въздух след триумф против Берое Ботев (Пд) взе глътка въздух след триумф против Берое
“Видях две тотално разнообразни полувремена. През първата част доминирахме тотално, контролирахме мача, имахме няколко благоприятни условия, трябваше да вкараме повече. Берое имаше едно състояние.

На почивката споделих на футболистите да внимават с това лъжливо възприятие за надзор. Берое се оправи добре. Нямахме подобен надзор над топката. Това докара до отчаяние за нас, че не играем задоволително с нея.

В последна сметка трите точки и поддръжката на почитателите са най-важни за нас. Имаме още доста работа.

Загубихме две точки против Локомотив, отстъпихме на ЦСКА. Усещането беше, че играем добре, само че не печелим. Днес ориста ни го върна. Най-добрият сюжет е да играем добре и да печелим. През второто полувреме не допуснахме гол. Трябваше да вкараме повече, само че най-важни са трите точки.

Познавам опциите си и тези на моя щаб. Виждам по какъв начин състезателие се влагат във всеки мач. Уверени сме в бъдещето на Ботев. Имаме неща за почистваме, само че всеки работи обстановката да бъде усъвършенствана. Направихме една стъпка нагоре в класирането. Защо да не достигнем до топ 6 ”, пожела си Балтазар.
 Регистрирай се в Регистрирай се в " Домът на почитателите " и дай своите прогнози за Левски - Лудогорец
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР