Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич обяви след домакинското поражение

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич обяви след домакинското поражение
Коментари Харесай

Валентич: Всяка ситуация 50/50 отива на страната на опонента, ще сме трети и ще играем в Европа

Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич разгласи след домакинското проваляне с 1:2 от Лудогорец, че съдията не е повлиял непосредствено на резултата, само че е свирил обстановките, които са 50/50 против в интерес на другия тим.
 Лудогорец пречупи Ботев (Пловдив) с два комични гола Лудогорец пречупи Ботев (Пловдив) с два комични гола
“Бих споделил на футболната федерация, на съдийската комисия - всяка обстановка 50/50 отива на страната на съперника. Загубихме огромна част от нашанта сила поради тези неща. Също нямахме и шанс. През второто полувреме действахме по-добре в сравнение с през първото, само че исакме доста повече. Срещу в случай че не вкараш, няма по какъв начин да спечелиш. Трябва да изградим мощ в клуба и почитателите ни трябват. Не желаеме пиротехника. Ако имаше феонове, можеше да спечелим доста от тези обстановки 50/50, които отидоха при. Понякога федерацията и хората въздействат. Грешките в българския футбол би трябвало да бъдат посочвани от медиите. Заради това българският футбол няма по какъв начин да се бори за европейско и международно състезание.

Мога да кажа, че през днешния ден съдията не повлия непосредствено на резултата, само че в някои обстановки, които можеше да има жълт картон, той не го дава. Не упреквам съдията за картона на Рабей, тъй като това си беше картон, само че да демонстрира на всички. Ще играем в Европа, ще спечелим третото място ”, закани се Валентич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР