Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че първата загубена

...
Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че първата загубена
Коментари Харесай

Треньорът на Борусия : Доволни сме, че спечелихме първите си два мача след паузата

Наставникът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич съобщи, че първата изгубена топка от неговите футболисти е довела до първото попадение в дуела против Майнц (2:1) в сряда вечер в Бундеслигата. 

“След това тимът сподели добра реакция и стигнахме бързо до изравнително попадение. Имахме повече благоприятни условия за гол и като цяло контролирахме мача през първото полувреме. Ситуацията не беше тъкмо такава. В края имахме и шанс. Щастливи сме, че спечелихме 6 точки в първите си два мача след паузата “, добави Терзич, представен от формалния уебсайт на клуба.

По мотив втория гол на Джовани Рейна в последните две срещи, наставникът на Борусия Дортмунд разяснява: “Страхотно е за него за повторно да означи победния гол и се надяваме да продължи по същия метод “.

“Когато влязох от аварийна пейка, желаех да направя някаква разлика. Не се представяхме добре в последно време, само че дадохме всичко от себе си до края на мача и успяхме. Направихме някои значими промени, работихме съществено и мисля, че нещата се движат в вярната посока “, сподели пък самият Рейна.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР