Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след поражението

...
Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след поражението
Коментари Харесай

Белия: Заслужена загуба от ЦСКА 1948! Имаме играчи, които не отговарят на нивото на Берое

Наставникът на Берое Николай Киров даде мнението си след провалянето от ЦСКА 1948 в шампионата за Sesame Купа на България. Пловдивският експерт направи изявление по отношение на качествата и самочувствието на някои от футболистите му.

" Абсолютно заслужена загуба. ЦСКА 1948 ни превъзхождаше, сътвори повече положения от нас, няма какво да си кривим душата. Честитя им успеха. Не съм удовлетворен от началото на първата част и от началото на втората, сковано започнахме дуела, неточности, по-късно започнахме да вършим нещата, които сме упражнявали като преса, оттова пристигнаха и положения за нас. Това си ни е проблем на нас, би трябвало да се работи, би трябвало да се търсят състезатели с по-голямо самочувствие и по-големи качества. 
 ЦСКА 1948 се оправи с Берое и се класира за четвъртфиналите на Купата на България ЦСКА 1948 се оправи с Берое и се класира за четвъртфиналите на Купата на България
Когато има загуба, няма какво позитивно да се извлече. Трябва да се концентрираме напълно в шампионата, там ситуацията ни не е положително. Берое заслужава по-качествени състезатели и по-добро равнище на футбола. Всичко зависи от нас, треньорите, и от ръководителите. За да си позволим нови, би трябвало да се разделим с някои. В моята глава всичко е ясно, ориентирали сме се кои да вземем, само че задачата ни е да се разделим с някого - имаме играчи, които не дават отговор на равнището на Берое ", сподели Николай Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР