Наставникът на Берое Александър Томаш коментира поражението на тима с

...
Наставникът на Берое Александър Томаш коментира поражението на тима с
Коментари Харесай

Томаш: За Бербатов това са спекулации, сега е моментът да сме още по-сплотени

Наставникът на Берое Александър Томаш разяснява провалянето на отбора с 2:4 от Лудогорец в дуел от 2-ия кръг на efbet Лига.

"Първото полувреме бяхме по-добрият тим, допуснахме обстановки и то от боязън, означиха през първото полувреме два гола, опитвахме да сътворяваме положения, само че видях самостоятелните качества на избрани футболисти надделяха отборното, което не ми хареса. Това не е до качества, а до психическото положение на играчите. Убеден съм, че това е методът да се печели, с надиграване, хората пристигнаха да ни поддържат, надявах се до последно да ги зарадваме с победа "

"Малки елементи ни попречиха, за мен тимът е семейство, в този момент е моментът да бъдем още по-сплотени, тъй като идва нов значим мач. Винаги за добър футболист има място, не е елементарно да вземем класен футболист. За Димитър Бербатов това са спекулации. Аз съм предан напълно на Берое, пребивавам и мисля да усъвършенствам себе си, тима и клуба. Докато хората, които управляват клуба ще бъда предан с цялото си сърце и душа ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР