Наставникът на Берое – Николай Киров, сподели след равенството 1:1

...
Наставникът на Берое – Николай Киров, сподели след равенството 1:1
Коментари Харесай

Киров: Имаше доста притеснени хора, но когато липсват точки е така

Наставникът на Берое – Николай Киров, показа след равенството 1:1 с Хебър, че част от играчите му са били обезпокоени. Той отдаде това на обстоятелството, че на старозагорци им липсват точки в шампионата.

„ Много са аргументите.Определено имаме проблеми, както в едната, по този начин и в другата. Няма какво толкоз да се разяснява този дуел. Не мисля, че блестеше с някакво качество. Имаше много обезпокоени хора. Когато липсват точки, хората са обезпокоени. Целта пред нас до нова година е да съберем повече точки ”, разяснява Киров.

„ Всички офанзивни играчи взеха присъединяване. Проблемът е, че състезателите в напред във времето би трябвало да бъдат повече и като численост, и като качество. Някои се получиха, само че с струпване на умората започнахме да играем на крайник. Когато няма дълбочина, мъчно може да се провежда офанзива. С трениране можем да почистим грешките. Етапът е подобен, че не може да се акцентира доста на тренировките. Имаме проблем с хомогенността на състава. Лошото е, че в офанзива ще имаме осъден играч, което не е прелестно и отново ще би трябвало да прекрояваме състава ”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР