Наставникът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман коментира за първи път

...
Наставникът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман коментира за първи път
Коментари Харесай

Нагелсман очаква публиката на Байерн да аплодира Левандовски

Наставникът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман разяснява за първи път жребия за груповата фаза на Шампионската лига и по-конкретно един от противниците на немския отбор - Барселона.

Двубоите против " каталунците " ще бъдат по-специални за " баварците " и техните почитателите, защото ще се изправят против дългогодишния голмайстор на тима Роберт Левандовски.

Полякът мина на " Камп Ноу " точно през това лято, макар че от Байерн желаеха да го задържат за още един трансфер. Според Нагелсман обаче този трансфер няма да промени отношението на почитателите към Левандовски и те ще го посрещнат с овации, а не с освирквания.

" Очаквам да видя овации. Не ми харесва да виждам по какъв начин освиркват състезател. Дори аз, като треньор, не знам всички аргументи да напусне, почитателите знаят още по-малко. Винаги има пресиления, които се поясняват неверно ". разяснява треньорът на Байерн Мюнхен.

За осем сезона с екипа на " баварците " полякът осъществя 344 гола в 375 мача преди да премине в Барселона, където в първите си два дуела осъществя две попадения.

По-рано през днешния ден от УЕФА разгласиха съгласно която Роберт Левандовски ще се завърне на " Алианц Арена " на 26 октомври. Първият дуел на " Камп Ноу " пък ще бъде на 13 септември.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР