Наставникът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел коментира победата над Фрайбург

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел коментира победата над Фрайбург
Коментари Харесай

Тухел: Знаехме, че с Фрайбург ще е трудно, Манчестър Сити са във върхова форма от седмици насам

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел разяснява успеха над Фрайбург с 1:0 в Бундеслигата, както и идния първи мач от четвъртфиналите в Шампионската лига с Манчестър Сити.

" Знаехме, че с Фрайбург ще бъде сложен мач. Те бяха 12 мача непобедени вкъщи и ни победиха за Купата в средата на седмицата. В последна сметка мисля, че успеха беше заслужена. Имахме огромни шансове да отбележим гол и през двете полувремена. Щастлив съм, че спечелихме и запазихме чиста мрежа. Това беше толкоз значимо ”, сподели той.

Наставникът приказва и за идното във вторник посещение на Манчестър Сити в първия четвъртфинален дуел от Шампионската лига.

" Трябва да бъдем смели в този мач. Трябва да имаме вяра в себе си, да бъдем умни, да имаме тактически решения и да стигнем до лимита на физическите си старания. Сити играят в безспорна върхова форма от седмици насам. Трябва да се възстановим и се надяваме всички да са във форма ”, добави още Тухел.

" Шампионската лига е съревнование, което се взема решение от моментната форма. Всичко може да се случи във вторник, всичко може да се случи във футбола. Това е един от най-големите проби, знаем за тяхното качество. В момента те са във върхова форма. Трябва да покажем безспорна подготвеност ”, добави още той.

Междувременно 17-годишният френски нападател Матис Тел се върна в главната група на Байерн (Мюнхен), откакто се възвърне от травма, и направи пълноценна подготовка през днешния ден за баварците. В същото време титулярите, които взеха присъединяване в успеха над Фрайбург, получиха отмора преди първата среща с Манчестър Сити.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР