Наставникът на Байерн Мюнхен Нико Ковач заяви, че не се

...
Наставникът на Байерн Мюнхен Нико Ковач заяви, че не се
Коментари Харесай

Треньорът на Байерн не се вълнува от слуховете за уволнение

Наставникът на Байерн Мюнхен Нико Ковач съобщи, че не се интересува от спекулациите за вероятно свое уволняване, в случай че не успее да донесе шампионската купа в клубната витрина.

За първи път от 10 години първенецът в Бундеслигата ще се реши в последния кръг от сезона, като мюнхенци одобряват Айнтрахт Франкфурт (бившия отбор на Ковач) и ще гонят победа, с цел да си обезпечат триумфа отвън всякакво подозрение. Тъй като Байерн има задатък от 2 точки пред втория Борусия Дортмунд (на който му следва посещение против Борусия Мьонхенгладбах), тъждество също би свършило работа, тъй като головата разлика на баварците е доста по-добра: +52 против +35.

Сезонът може да завърши с дубъл за Байерн, който също по този начин ще играе против Република България Лайпциг във финала за Купата на Германия. Някои издания в страната обаче не наподобяват оптимистично настроени по отношение на Ковач даже при най-хубавия вероятен сюжет.

„ Това са странични проблеми, които не ме интересуват”, беше неговият коментар по тематиката. „ Сега имаме две задания, върху които да се фокусираме. Можем да станем първенци. Нашият фокус няма да бъде върху това, което се приказва. Тези неща напълно не ме интересуват.”

„ Имам контракт, по който остават още 2 години. Искам да го извърша. Развихме се добре и от мача против Дюселдорф до момента загубихме единствено два пъти”, добави Ковач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР