Наставникът на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо изненадващия нов фаворит на

...
Наставникът на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо изненадващия нов фаворит на
Коментари Харесай

В Тотнъм вече имат изненадващ нов фаворит за мениджърския пост

Наставникът на Байер (Леверкузен) Чаби Алонсо изненадващия нов любимец на управлението на Тотнъм за мениджърския пост в клуба. Така най-малко твърди нидерландското издание De Telegraaf, представено от британските медии. Според изданието някогашният състезател на Ливърпул е пред треньора на Фейенорд Арне Слот, който също е в борбата за горещата позиция.

До момента Юлиан Нагелсман бе считан за най-големия любимец, само че съгласно " Сън " президентът на Тотнъм Данил Леви бил запазен към опцията германецът да поеме тима поради неговата възраст. Бившият треньор на Байерн (Мюнхен) е едвам 35-годишен и Леви се съмнява, че той мъчно ще си завоюва престиж измежду играчите на " шпорите ". Аргументът е забавен, в случай че Чаби също е на нежна треньорска възраст. Испанецът е на 41, а това е първият му сезон като първокласен треньор. Той обаче се оправя повече от добре и сега Леверкузен е на шесто място в Бундеслигата и на полуфинал в Лига Европа, като тимът играе атрактивен и атакуващ футбол. Освен това още като състезател Алонсо притежаваше голям престиж на терена, което също ускорява позициите му. 

Треньорът на Спортинг Лисабон Рубен Аморим също е в листата с евентуални непрекъснати мениджъри на Тотнъм, който сега е воден от краткотрайния ментор Райън Мейсън.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР