Наставникът на баскетболния отбор на Левски Димитър Ангелов коментира загубата

...
Наставникът на баскетболния отбор на Левски Димитър Ангелов коментира загубата
Коментари Харесай

Димитър Ангелов: Продължаваме да се борим, това ни е орисията

Наставникът на баскетболния тим на Левски Димитър Ангелов разяснява загубата от водача в класирането Рилски състезател със 70:81 в дуел от 23-ия кръг на НБЛ. Ето какво показа треньорът на “сините ” след срещата в Самоков:
 Победа №20 за Рилски състезател в НБЛ Победа №20 за Рилски състезател в НБЛ
“Опитваме се. Това е ситуацията ни - с каквото имаме, с това разполагаме. Опитвам се на младите да давам късмет - някъде се оправят, някъде не. Продължаваме да се борим, това ни е орисията. По принцип когато играеш против отбор-фаворит, се играе доста по-лесно от психическа позиция. Няма напрежение при нас и играем освободено. В един миг се получава напрежение във любимеца. В множеството случаи играем добре, само че се случва и да нямаме ден. Джон Флорвиъс е самичък, противникът има четирима индивида. Влизат, излизат. Ние няма по какъв начин с него да играем 35 минути, високите играчи нямат физическата опция да играят на такава скорост и такова движение. Ние желаеме да играем на висока скорост и по тази причина той губи физически сили. 

С новия състезател нещата ще се стабилизират. Аз познавам Павлов от доста време. Добър състезател, национал на Украйна. Може да покрие позиции 4 и 5, ще ни помогне доста. Нека първо да сме здрави, тъй като при нас всяка една травма оказва въздействие. Искам да поздравя през днешния ден съдиите, които се оправиха доста добре с мача. Когато някой се оправи добре, би трябвало да се оправя. Благодарности!, съобщи Ангелов.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР