Наставникът на баскетболния и вторият по големина акционер във футболния

...
Наставникът на баскетболния и вторият по големина акционер във футболния
Коментари Харесай

Тити за дербито с ЦСКА-София: Трябва да се съобразяваме с правилата

Наставникът на баскетболния и вторият по величина акционер във футболния отбор на " сините " - Тити Папазов, разяснява пред новината, че " сините " считат да се откажат от идната среща с. От " Герена " желаеха отсрочване на дуела, само че Спортно-техническата комисия реши, че подобен ще бъде извършен макар огромния брой инфектирани в Левски.

" Управителен съвет има напълно закономерно, въз основата на това, че към този момент близо месец поради короната на Павел Колев не сме се срещали, пък и имаме спогодба в границите на месец да се срещаме най-малко един път, а от време на време и два пъти, за оперативни задания. Абсолютно съвпадане е мачът с ЦСКА. Най-нормалното нещо е дербито да бъде коментирано, само че ние не можем да вземем някакво фундаментално решение в тази връзка, тъй като то не зависи от нас. Трябва да се съобразяваме с разпоредбите ", стартира Тити пред " Гонг ".

" Моето мнение е повече от ясно - не е домислено, като е взимано решение. Просто сега, когато е взимано решението, то е било през май месец, когато задачата е била да се приключи шампионата. И това е напълно разумно, няма нищо неприятно в цялостната идея оттогава. За мен, като състезателен човек, е ненормално след 14 дни отмора на 16 индивида, да има мач, само че никой не е отговорен за тази обстановка. Моето персонално мнение е, че формулата, която е въображаема април-май месец, е била предпочитана за довеждане докрай на сезона съгласно условията на УЕФА. Сега нещата би трябвало да бъдат поправени. Това е в полза на здравето на хората. БФС би трябвало да измисли проект, съгласно който по този начин да бъде направена програмата, че и вълкът да бъде утолен, и агнето цяло ".

" Това, че няма да има мач се тиражира от Ваши сътрудници. Предполагам, че тази тематика ще се дискутира в петък, само че надали ще бъде в този краен вид, в който се написа. Ако разпоредбите разрешават, може и да се позовем на тях, само че откакто те не го разрешават...Това е основаване на напрежение. Не желая да има някаква неуравновесеност. Ние сме сезирали СТК и здравната комисия с нашето предпочитание, те се базират на своите нормативи, оттова нататък няма място за мусене. Документите са идентични за всички ". efbet Лига 13 кръг, събота 21 ноември  ЦСКА-София 18:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР