Наставникът на Барселона Чави Ернандес пое отговорност за отпадането от

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес пое отговорност за отпадането от
Коментари Харесай

Чави: Ако не дойдат резултатите, ще дойде нов треньор

Наставникът на Барселона Чави Ернандес пое отговорност за отпадането от Шампионската лига. Той желае тимът му да се концентрира върху другиге шампионати и има вяра, че сезонът може да е сполучлив.

“Казах на играчите да трансформират мисленето си. Шампионската лига беше серия от злополуки. Трябва да обърнем страницата и да мислим за Ла Лига. Все още съм положително надъхан. ШЛ е голямо отчаяние, само че има други шампионати, за които да се борим. Все още можем да имаме страховит сезон. Мислим за шампионата, борим за купата. В съблекалнята всичко е наред и на следващия ден е отличен миг да реагираме ”, съобщи Чави. Утре Барса има тежко посещение на Валенсия.

Наставникът разкри, че постоянно си приказва с президента Жоан Лапорта. Попитан за зимната селекция, той показа: “Прекалено рано е да приказваме за това. Водя диалози с Матеу Алемани, само че е прекомерно рано. На въпрос за упованията за положителни резултати на фона на сериозната лятна селекция и отпадането от Шампионската лига, Чави отговори: “Искам да имам вяра, че сме на прав път. Целта е да печелим титли. Резултатите ще дойдат. Ако не дойдат, ще пристигна нов треньор ”.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР