Наставникът на Арда - Стамен Белчев съжали след домакинството на

...
Наставникът на Арда - Стамен Белчев съжали след домакинството на
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Футболистите са млади, тепърва трябва да покажат истинските си възможности

Наставникът на Арда - Стамен Белчев съжали след семейството на Ботев (Пловдив), че отборът не е спечелил трите точки. Сините изгубиха с 0:2, само че изпуснаха много положения пред противниковата врата.

" Арда би трябвало да съжалява, че не завоюва трите точки, а не че не взе точка. Не си повярвахме, че можем да спечелим, а и пред гола нямахме късмет, на моменти и неумение, да вкараме обстановките, които имахме. Ако бяхме вкарали, щяхме да спечелим трите точки. През по-голямата част от мача мога да бъда удовлетворен. Има още неща, които би трябвало да почистим, изисква време. Футболистите са млади, които занапред би трябвало да покажат същинските си благоприятни условия.

Започваме мъчно, само че е добре, че през днешния ден реагирахме добре след тежката загуба от Лудогорец. Не желая да разясня футболисти, които са напуснали. Всички бяха положителни. Трябва да се оправяме без тях. Арда е доста добър тим. Засега финансовото състояние е обикновено, само че този въпрос към управлението ", сподели Стамен Белчев след мача.
 Арда - Ботев (Пд) 0:2 в мач от efbet Лига
Треньорско решение и " златна " запаса подариха Ботев с победа над Арда

Антоан Бароан задълбочи рецесията в селекцията на Стамен Белчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР