Наставникът на Арда - Славко Матич разкри за сериозни проблеми

...
Наставникът на Арда - Славко Матич разкри за сериозни проблеми
Коментари Харесай

Славко Матич разкри за огромни проблеми в Арда

Наставникът на Арда - Славко Матич разкри за съществени проблеми в клуба след равенството с ЦСКА 2:2 в отсрочен мач от българското състезание.

" Изиграхме доста мощен мач. Можехме да бием още веднъж. Днес играхме добър мач против огромен тим. Там няма момчета от България.

Постоянство, това е казусът. Христо Иванов, Рубешич, Тилев, Юруков, доста са младите ни играчи. Имаме вътрешни проблеми от първия ден. Има хора, които работят против нас. Исках да подам оставка незабавно, само че няма да го направя поради тези момчета. Искам да кажа, Крумов и Жуниньо не са контузени, аз ги освободих от тима. Жуниньо пращаше есемес на някогашния треньор на Арда. Има работи, които не вървят. Щастлив съм, че момчетата дават на 200% %. Аз обаче не съм удовлетворен, че има някои, които работят против мен.

Искам след подготовката да се представяме по-добре. Но тук има доста хора, които работят против нас. Тези които не са тук, значи не заслужават да носят фланелката на Арда. Тези, които не дават всичко от себе си, нямат място в Арда. Това е въпрос на администрация. Когато пристигнах, имаше група, които са против мен. Не приказвам за качествата ми, а за това дали съм сериозен. Мен тук ме почитат, почитателите ме обичат, виждате по какъв начин се радват.

Жал ми е за тези момчета. Загубихме две точки, доминирахме цялостен мач и съм горделив от тези момчета ".
 Арда - ЦСКА 2:2 в мач от efbet Лига
Скандална дузпа лиши успеха на ЦСКА в Кърджали

" Червените " към този момент са на пет точки от водача Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР