Наставникът на Арда - Александър Тунчев говори относно очакванията в

...
Наставникът на Арда - Александър Тунчев говори относно очакванията в
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Искаме Арда да върви напред

Наставникът на Арда - Александър Тунчев приказва по отношение на упованията в тима за пролетния полусезон в българския шампионат. Той разяснява прехвърлянията в тима, както и каква подготовка следва за отбора от Кърджали. Ето какво сподели той пред dsport:

" Доста преди края на тази година бяхме набелязали тези двама състезатели и се веселя, че управлението съумя да ги притегли ", сподели той по отношение на привличането на Абубакар Тунгара и Радослав Цонев.
 Арда се размина с нападател от efbet Лига
Арда се размина с нападател от efbet Лига

Секулич остава в Ботев (Пд)

" Нашият притежател водеше договарянията. Той се занимаваше с безусловно всичко, аз нямам визия по какъв начин са се развили нещата. Това приказва за съвестност от негова страна и желаеме Арда да върви напред ".

" Преди началото на сезона имахме диалози и той имаше потребност да смени ситуацията. Той от много време е в Арда и мисля, че в този момент е точният миг да потърси някъде другаде да покаже качествата си ", съобщи той във връзка напускането на Тонислав Йорданов в посока Берое.

Арда избира да вземе български нападател, съобщи Тунчев: " Предпочитаме българи и в случай че успеем да притеглим българин, това ще е плюс за нас. Доста е мъчно, тъй като сега няма свободни играчи и по тази причина гледаме задгранични играчи, не мога да кажа, че чакаме единствено българин. Ако намерим българин, това ще бъде плюс за нас, в случай че ли не, ще се постараем да притеглим добър състезател от чужбина ".

" Да, все още търсим само нападател. Ако изскочи добър футболист, то може да се случи нещо, само че все още не мисля, че ни би трябвало нещо в допълнение ", добави треньорът на кърджалийци.
 Тонислав Йорданов завърши взаимоотношения с Арда
Тонислав Йорданов завърши взаимоотношения с Арда

Това стана след диалог със спортния шеф Ивайло Петков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР