Наставникът на Арда Александър Тунчев даде мнението си след загубата

...
Наставникът на Арда Александър Тунчев даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Тунчев: Всичко се обърка, прекалено голям респект показахме

Наставникът на Арда Александър Тунчев даде мнението си след загубата на своя отбор от Левски. Тимът от Кърджали загуби с 0:3 вкъщи, а експертът не остана удовлетворен от резултата.
 Левски разруши Арда посред Кърджали Левски разруши Арда посред Кърджали
“Всичко се обърка. Днес нямахме решение. Прекалено огромен почит показахме. Мачът стартира много неприятно, 5-та минута - приемане гол и по-късно безусловно нищо. Припряни, губехме единоборства, играхме със боязън, а това не мога да си го обясня.

Казахме, че би трябвало да сме деликатни, когато имаме топката и да не даваме тимът на Левски да развие своята офанзива, само че по този начин се получи.
32  Арда (Кърджали) - Левски
Футболистите са експерти и това, че си бил в даден тим не значи нищо. Видях огромно терзание в целия тим. Целият тим действаше доста прибързано.

Видя се, че очевидно сме надалеч от това, което желаеме да бъде. Има много неща, върху които ще работим. Надявам се да използваме по най-хубавия метод това спиране ”, съобщи Тунчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР