Настъпването на новата календарна година носи със себе си не

...
Настъпването на новата календарна година носи със себе си не
Коментари Харесай

Всички, които трябва да купуват винетка през следващите дни, трябва да прочетат това

Настъпването на новата календарна година носи със себе си освен ново начало и проекти, само че и годишното обвързване на българските водачи да възобновят своите винетки.

Добрата вест за всички над 760 000 души, които ще би трябвало да я закупят през януари и февруари е, че през 2024 година цените остават непроменени по отношение на тези през миналата година. 

За да улесним водачите в тази задача, ще разгледаме всичко, което би трябвало да знаете за закупуването на електронна винетка и по какъв начин да си я осигурите бързо и комфортно единствено с няколко клика. 

Типове транспортни средства и цени

Цената за е-Винетка за леки транспортни средства (лек автомобил, каравана, ремарке) с позволена оптималната маса до 3,5 тона се дефинира от интервала на годност, за който желаете да я закупите.

Не е належащо да чакате последния миг, с цел да изтече периода на вашата настояща винетка, тъй като може да заплатите нова 30 дни преди датата на активиране. 

Как да закупите електронна винетка през уеб страницата?

Първо би трябвало да създадете Профил като се регистрирате в сайта www.vinetki.bg.

Влезте в профила си с Вашето потребителско име и ключова дума, изберете вид на пътното транспортно средство и следвайте стъпките: въведете регистрационен номер, страна на регистрация, вид пътно транспортно средство, интервал на годност на винетката и дата, от която желаете тя да бъде задействана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР