Настъпи мигът за четвъртия мач на българския национален тим от

...
Настъпи мигът за четвъртия мач на българския национален тим от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Франция изнесе показно в първия гейм

Настъпи мигът за четвъртия мач на българския народен отбор от Европейското състезание по волейбол, а в него наш противник ще бъдат домакините от Франция. И двата отбора влизат в него след три поредни победи над Румъния, Гърция и Португалия с разликата, че „ петлите” завоюваха своите срещи с чисти победи по 3:0 гейма.

Резултатът на този стадий е 0:1 гейма. Франция беше повече от безапелационен, печелейки първия с 25:19.

Проследете най-интересното от развоя на мача Франция-България с GONG.BG!

..::АКТУАЛИЗИРАЙ НОВИНАТА::..

Не толкоз от дълго време родните национали съумяха да завоюват над Франция с 3:2 гейма по време на Лигата на нациите, само че това не анулира обстоятелството, че съперникът е апетитен за огромния любимец. Победителят довечера ще излезе отпред в група А на Евроволей 2019.

Стартов състав на Франция: Стефан Бойер, Никола Льо Гоф, Жулиен Линеел, Кевин Тили, Кевин льо Ру, Бенжамен Тонюти; Женя Гребеников – либеро

Стартов състав на България: Цветан Соколов, Алекс Грозданов, Николай Пенчев, Тодор Скримов, Виктор Йосифов, Георги Сеганов; Теодор Салпаров - либеро

------

Втори гейм:

Първи гейм - 19:25

Линеел осъществя първата точка за французите в мача, а събитията се движеха точка за точка до 5:6. Тогава Франция съумя да отвори 4-точков задатък, който принуди Силвано Пранди да вземе спиране. Началният удар на "петлите " също стартира да действа много застрашително и небрежно пасивът ни доближи 7:14. Хубава офанзива на Николай Пенчев, последвана от обсада съкрати изоставането ни до 9:14, но незабавно по-късно Тили по диагонала прекъсна позитивната ни серия.

Пранди трябваше да взима второ спиране при 11:18, когато домакините изглеждаха по този начин като че ли са подготвени да завоюват с доста сериозна разлика. То даде нужния резултат, защото Тодор Скримов застана на линията за начален удар и сътвори големи неприятности за посрещането на противника. Една офанзива на Линеел в антената удължи серията на Скримов, а при 15:18 Лоран Тили беше заставен да изиска таймаут.

Съживяването ни обаче се оказа кратковременно - Франция бързо наложи волята си, а една обсада на Линеел против Цецо Соколов в допълнение вдъхна самочувствие на домакините. От нашата страна на мрежата грешките зачестиха и напълно разумно геймът завърши при 25:19 в интерес на "петлите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР