Настаняват в клиника за 3-месечно лечение 28-годишната Гергана Неделчева, която

...
Настаняват в клиника за 3-месечно лечение 28-годишната Гергана Неделчева, която
Коментари Харесай

Съдът реши за Гергана, заплашвала Дара и Ясмин ВИДЕО

Настаняват в клиника за 3-месечно лекуване 28-годишната Гергана Неделчева, която тормозеше Дара Екимова и Ясмин Кирилова в интернет. Това реши преди минути Районен съд Пловдив, след настояването на прокуратурата. Магистратите са взели под внимание заключението от назначената съдебно-психиатрична експертиза, която бе направена. Производството се създава по Закона за здравето и неговата цел не е да се санкционира причинителя на някакво противоправно действие, а да се реши дали Гергана страда от здравословно заболяване, написа



“Съдът одобри нашето искане, поради и това, което съобщи вещото лице, че препоръчаната страда от психологично заболяване, рискова е за себе си и за близките и най-адекватното вземане предвид с наредбите на Закона за здравето, е настаняването ѝ в психиатрично заведение за период от 3 месеца в град Кърджали. Там ще бъде извършено лекуване. Това е с една единствена цел- да се усъвършенства положението ѝ и да се преустановят дейностите, които тя прави по отношение на разпитаните очевидци по делото. Най-вече целим да се помогне на това момиче, с цел да влезе в обществото и да може да живее естествен живот ”, сподели пред медиите прокурорът поделото Димитър Пехливанов.

След тези три месеца майката на Гергана Неделчева ще би трябвало да следи какво е положението ѝ и дали продължава да изпраща закани в обществените мрежи. По думите на държавното обвиняване, към този момент има усъвършенстване в положението ѝ, откакто е извършени двуседмичното лекуване в ЦПЗ Пловдив, там Гергана е прекратила е известията си.

 Майката на 28-годишната обаче, изрично съобщи, че щерка ѝ е жертва и всичко това не е истина. Тя показа разпечатки на чатове сред лице, което се споделя Боян, както ѝ с Дара Екимова и Ясмин Кирилова. Стиляна Неделчева не съумя да обясни, с какво тъкмо щерка ѝ е била предизвикана от певицата и инфлуенсъра, само че не отхвърли, че щерка ѝ страда от психическо заболяване. На въпрос към майката, по отношение на това за какво не е лимитирала детето си от обществени мрежи, Стиляна отговори, че тя не е направила на никой нищо.

“Аз не знаех за тоя случай, когато пристигнаха ГДБОП тогава разбрах ”, приключи дамата. Още на първото произвеждане певицата Дара Екимова застана пред медиите, с цел да опише за заплашителни и обидни известия. Тя изрично желае лекуване за момичето, като означи, че тя е жертва на своята болест. Според данни на прокуратурата Гергана Неделчева е диагностицирана с шизофрения - маниен вид, и нейната майка ѝ е настойник. Тя употребява разнообразни профили във фейсбук и тикток, с цел да изпраща известията. Прави го и под обществени постове на лейбъла на Дара Екимова. Заради заболяването ѝ обаче от ГДБОП могат само да я открият и да ѝ изземат електронните устройства, което не я стопира да се снабди с нови и да стартира изначало.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР