Наслушал/а си се на напътствия и нравоучения какво трябва да

...
Наслушал/а си се на напътствия и нравоучения какво трябва да
Коментари Харесай

открий успеха с Националната стажантска инициатива

Наслушал/а си се на упътвания и нравоучения какво би трябвало да вършат младежите като теб, с цел да реализиран триумф в живота и кариерата? Изчел/а си един куп публикации в интернет за „ 115-те пътя към триумфа ” и „ Как да покорим света за 1 месец ”? Работи ти се нещо в действителност забавно и свястно , с опция за дълготраен ангажимент?

Съветът на дамите в бизнеса в България ти предлага ексцентричен отговор на всички тези въпроси. Новото издание на Националната стажантска самодейност „ Оставаме в България ” те провокира да разкажеш по какъв начин си представяш триумфа и кой човек съгласно теб може да бъде считан за същински съумял.

Провеждана за трета поредна година под патронажа на евродепутата Ева Мейдел, акцията под наслов „ Портрет на съумелия човек, който познавам ” цели да подаде ръка на умните, амбициозни и квалифицирани младежи като теб , предоставяйки им опцията да стартират своя кариерен път във водещи компании-членки на Съвета.

И с цел да насърчим твоята креативност, не сме сложили ограничавания за формата. Презентация до 10 слайда, видео до 2 минути, изявление, комикс, репортаж, постер, есе и какво ли още не – от теб зависи на какво ще се спреш. Важното е да е безапелационно, откровено и автентично.

Разбира се, има и награди. Победителите ще получат опция за стаж във водещи компании членки на Съвета.  Допълнителните „ екстри ” за най-хубавите са визити в компаниите-членове на Съвета, кариерно консултиране от водещи HR мениджъри, ваучери и други, а отличеният с първа премия ще получи покана от Ева Майдел за посещаване и стаж в Европейския парламент в Брюксел.

Така че преди да стегнеш джапанките за плажа, изпрати твоята кандидатура на уеб страницата на Съвета в раздел " Проекти - Национална стажантска самодейност 2017 " (http://womeninbusiness.bg/кандидатстване-за-нси-2017/) Крайният период е  15 август 2017г .,така че имаш още малко време да (пре)откриеш триумфа. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР