Наследниците на италианската модна къща Gucci заплашиха да предприемат съдебни

...
Наследниците на италианската модна къща Gucci заплашиха да предприемат съдебни
Коментари Харесай

Наследниците на Gucci съдят режисьора Ридли Скот

Наследниците на италианската фешън къща Gucci заплашиха да подхващат правосъдни дейности против новия филм на Ридли Скот " Къщата на Гучи ". В него режисьорът изобразява членове на фамилията като " хулигани ", съобщи Агенция Франс Прес.

Във кино лентата, който към този момент набира скорост и почитатели, Лейди Гага извършва ролята на Патриция Реджани, която беше наказана за убийството на стилния правоприемник Маурицио Гучи (изигран от Адам Драйвър) през 90-те години.

" Семейство Гучи си резервира правото да предприеме всевъзможни дейности, с цел да отбрани името и имиджа си, както и тези на своите близки " , се споделя в писмо, подписано от наследниците на създателя Алдо Гучи, оповестено от италианската осведомителна организация ANSA.

Филмът е режисиран от английския режисьор Ридли Скот, който е основал някои от най-емблематичните филми през последните 40 години, в това число " Blade Runner ", " Alien ", " Gladiator " и " Thelma and Louise ".



В писмото се споделя, че фамилията е изключително афектирано от изобразяването на Реджани - " жена, дефинитивно наказана, че е поръчала убийството на Маурицио Гучи... като жертва ". Близките недоволстват и против обстоятелството, че Алдо Гучи и околните му показани като " хулигани, невежи и безчувствени към света към тях ".

Семейство Гучи не е обвързвано с стилната къща от 90-те години на предишния век. В момента първокласната марка е благосъстоятелност на френската група Kering.

Премиерата на кино лентата беше във Англия по-рано през ноември, а на 16 декември ще излезе и по кината в Италия.



Източник: БГНЕС
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР