Наследницата на скандалния здравен министър и половинката му доктор Елисавета

...
Наследницата на скандалния здравен министър и половинката му доктор Елисавета
Коментари Харесай

Дъщерята на Стойчо Кацаров живее в лукс и охолство в Швейцария

 Наследницата на скандалния здравен министър и половинката му лекар Елисавета Енишейнова, е следващата министерска дъщеря, тънеща в разкош и благоденствие.

Теодора от дълго време се открила в един от най-скъпите градове в света - Цюрих. Висше обучение приключва в Германия, където работи две години в Мюнхен в застрахователна компания, по-късно отпътува за Швейцария, където гради забележителна кариера до през днешния ден.

През 2012 година е трансферирана швейцарската централа на сдружението Суис Ре, което в действителност е най-големият презастраховател в света, измерен посредством изчислени чисти приемии. До актуалната 2021 година дъщерята на е сменила пет поста, като през последните две години е управител от най-голям сан. Справка със международен интернет-портал за хонорари демонстрира, че чиновници на сходни мениджърски позиции взимат годишни заплати от порядъка на 125 хиляди швейцарски франка, което се равнява на 200 хиляди български лв..

Теодора е родила две деца. Омъжена е за чужденец германец –Йоханес. Сватбата им за знамение и приказ обаче не се е състояла в Германия, а в България през 2017 година Лично Кацаров отвел булката до олтара, а тържеството впечатлило всички присъстващи с първокласна конюнктура и стилна декорация, писа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР