Наследникът на Валери Божинов и Алисия се е разделил с

...
Наследникът на Валери Божинов и Алисия се е разделил с
Коментари Харесай

Синът на Валери Божинов остана без гадже! Бившата му приятелка го заряза заради…

Наследникът на Валери Божинов и Алисия се е разделил с гаджето си Дария Томова със скандал, разбра HotArena.

13-годишното момиче и наследникът на Божигол бяха гаджета няколко месеца, като не спираха да изясняват какъв брой доста се обичат, да се назовават „ моето всичко “ и така нататък. Но и не спираха да осведомят приятелите си в Инстаграм, когато късат. А това се случи на няколко пъти, като последният наподобява финален, писа „ Уикенд “.

Родителите на младежите ги подкрепяха, само че преди дни е пристигнал краят на детинското въодушевление. Двамата даже изтрили всички свои общи фотоси от обществените мрежи.

Синът на Валери Божинов върви по пътя на татко си освен във футбола, само че и с дамите, одумват го в обществените мрежи.

И наподобява не се държи изключително добре с тях, съдейки по разкритията за него, които Дария направи в Инстаграм, а точно – че дребният Валерко я е обиждал. Момичето първо се оплака по какъв начин се е държал той с нея, само че Божинов, с цел да не остане по-назад, пусна клипче по какъв начин изхвърля през терасата подарък - магнит с тяхна обща фотография. По-голямата част от кавгата им изтече в нета, защото пубертетите направиха обществено притежание чатовете със свадите си.

Това, че живеят в разнообразни градове - тя в Пловдив, а той в София и че рядко се виждат, евентуално е главната причина двамата да се карат толкоз постоянно. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР