Наследникът на топ приятеля на Путин Игор Сечин почина внезапно

...
Наследникът на топ приятеля на Путин Игор Сечин почина внезапно
Коментари Харесай

Синът на съюзника на Путин почина на 35 години при странни обстоятелства

Наследникът на топ приятеля на Путин Игор Сечин умря ненадейно на 35-годишна възраст по-рано този месец и гибелта му явно е била защитавана в загадка от обществеността.

Иван Сечин, синът на основния изпълнителен шеф на Роснефт Игор Сечин, работеше в петролния колос дружно с татко си от 2014 година и беше награден с орден „ За заслуги към Отечеството “ през 2015 година от Владимир Путин за неговата „ многогодишна съзнателна работа “. ” По това време той беше на 26 години.

Смъртта на по-младия Сечин в никакъв случай не беше публично обявена; беше намерено едвам тази седмица, откакто критикът на Путин Леонид Невзлин означи в обществените медии, че Иван Сечин е прибавен към националния указател на наследствените каузи с дата на гибелта 5 февруари.

VChK с положителни връзки - Телеграм каналът на ОГПУ, за който се счита, че има връзки със службите за сигурност, заяви във вторник, че Иван Сечин е умрял в имение в региона на Москва. Позовавайки се на брачната половинка му, каналът сподели, че Сечин се е оплака...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР