Наследникът на Софка, Лоренцо, който в последния миг отложи сватбата

...
Наследникът на Софка, Лоренцо, който в последния миг отложи сватбата
Коментари Харесай

Новата на Лоренцо - доказал се артист: Ще има ли сватбени фанфари?

Наследникът на Софка, Лоренцо, който в последния момент отсрочи сватбата си с някогашната си възлюбена Мария, си хвана ново гадже, броени седмици след отсрочената сватба.

Досега не се знаеше доста за новата му половинка Катерина, като се изключи че Маринова много я харесва и незабавно я е приела в звездното семейство.

" България Днес " написа, че Катя е последна година в Националната художествена академия със компетентност " Плакат и образна връзка ".

Младата дама е потвърдил се актьор, като предходната година Катерина се показала на галерия за тетрални плакати за постановката " Приключенията на Доктор Дулитъл " на режисьорката Катя Петрова в " Столичен куклен спектакъл ".

Единственият наследник на ромската перла трябваше да се ожени за Мария, с която се познават от деца през 2023 година, само че церемонията изненадващо бе отсрочена. Причината, която тогава акцентираха от семейство Маринови, бе кончината на таткото на Софка.

Седмици по-късно Лоренцо залюби младата художничка и до женитба по този начин и не се стигна.

Сега Софи Маринова отпътува за Лондон, а дружно с нея ще пътуват Лоренцо и новото му гадже. Певицата обаче мълчи за бъдещите проекти към новото гадже на сина си. Ще има ли сватбени фанфари, Софи не обелва и дума.

Дали Катя ще е бъдещата снаха, питат почитатели, само че Софка резервира настойчиво безмълвие. Въпреки че младите са пуснали фотография дружно, те също не проронват и дума, евентуално с цел да видят дали в действителност са съвместими.

Маринова ще пее в " Селби център ". Тримата остават седмица в британската столица, като фолкаджийката има непокътнат апартамент в първокласен хотел.

Импресариото на певицата Тодореско Неделчев издаде, че Софи ще посети обичания си мол " Хародс ", където цените са галактически. Там парфюмите вървят по 5000 паунда, а хамбургерите по 30 паунда. Певицата ще посети също фамозното виенско колело, както и Уестминстърското абатство, в което се организират коронациите на британските крале. Разбира се, в компанията на сина си и новата му тръпка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР