Наскоро звездата на българското кино Христо Шопов се включи в

...
Наскоро звездата на българското кино Христо Шопов се включи в
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво е разделило актьорът Христо Шопов и ...

Наскоро звездата на българското кино Христо Шопов се включи в новия сезон на " Братя ". В него той влиза в облика на загадъчен мафиот, за който занапред ще разбираме по нещо.

Първата брачна половинка на артиста, станал прочут с ролята си във кино лентата " Вчера ", е най-успялата българска балерина в света. Александра Георгиева празнува у нас 50-годишнината си, като 40 от тях прекарва на сцената.

" Ние с първия ми мъж постоянно сме били другари и сме се подкрепяли взаимно. Това споделя първата жена на артиста Христо Шопов – красивата Александра, която сега е началник на балета на „ Фридрихщатпалас “ в Берлин и е най-успялата ни балерина в света.

„ След 18 години на сцената доживях да повеждам състав от изключителни хора. Сътруднича си с топдизайнери, вършим шоута с костюмите им, на които се възхищават всички “, удовлетворена е Алекс.



Според нея, със звездата на БГ киното Христо Шопов нямало по какъв начин да останат дружно, тъй като фантазията й била да работи в Германия като балерина, а артистът таман бил станал известен у нас.

„ Кариерата му потегли бързо, пък аз завоювах конкурс в чужбина и трябваше да работя. Разделихме се, само че се веселя, че той се съгласи щерка ни Невена да бъде с мен “, споделя с днешна дата Алекс. Години след раздялата им Александра признава, че не е могла да понесе женското внимание към него и го е ревнувала до лудост.

" Разделихме се поради фенките на Христо Шопов след кино лентата „ Вчера “. Защото го ревнувах, а не тъй като бил гей, като твърдяха слуховете. ", безапелационна е хубавицата, написа Телеграф.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР