Наскоро в публичното пространство се появиха обвинения по адрес на

...
Наскоро в публичното пространство се появиха обвинения по адрес на
Коментари Харесай

Деси Цонева: Леля ми е психично болен и неблагодарен човек! Не желаем да се грижим за нея и детето й

Наскоро в общественото пространство се появиха обвинявания по адрес на Мариана Цонева, че е измамила сестра си Теодора. Теодора сега е в „ Пирогов “ и е в схващане, откакто е направила опит за самоубийство. Тя обвинила сестра си Мариана, че се пробвала да я измами.

Измамата касае един апартамент, който по думите на Теодора сестра й не желае да й даде, а той й се поставя като завещание. По този мотив в редица медии се появиха материали, като до този миг нито Мариана Цонева, нито щерка й Деси Цонева, не бяха коментирали случая публично. В последна сметка обаче, Деси Цонева наруши мълчанието си и обясни обстановката.

Ето какво тъкмо написа тя: „ Досега мълчах. Но ми омръзна от долни неистини и спекулации. Леля ми Теодора е психологично болен и извънредно непризнателен човек. Цял живот разчита напълно на някой различен да се грижи за нея, да й намира работа, да й дава пари и да оправя бакиите, които не стопира да забърква. Досега татко ми и баба ми Анахит вършиха това, само че не считам, че е обвързване на мен и майка ми. От връщането й в България финансово само майка ми и дребната й сестра са се грижили за нея.

Факт е, че не желаем да се грижим за детето й – който си ражда деца, да си ги гледа и възпитава.

Аз нямам желание моето дете да придобива изтърваното поведение на сина й – плод на следващата безразсъдна връзка в живота и… Никога никой не е желал да я лишава от 50-те квадрата, които тя има по закон от апартамент от общо завещание. Смятам спекулациите по вестниците за неуместни, имайки поради, че майка ми й заплати и престоя в болничното заведение даже… Иначе щеше да си почине като куче на улицата… Да не загатвам, че и здравните осигуровки и всички налози на въпросния парцел 6 години обратно плащаме ние… Защото с изключение на искания, Теодора и един работен ден няма в живота си! Нагло и безсрамно държание от нейна и жълта медийна страна!!!! “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР