Ерик тен Хаг ще се интересува от работата в Байерн

...
Ерик тен Хаг ще се интересува от работата в Байерн
Коментари Харесай

Позицията на Ерик тен Хаг относно Байерн Мюнхен може да се промени след разговорите за сблъсък с Джим Ратклиф

Ерик загар Хаг ще се интересува от работата в Байерн Мюнхен единствено в случай че сър Джим Ратклиф даде да се разбере, че към този момент не е мечтан в Манчестър Юнайтед.

54-годишният Тен Хаг е под възходящ напън на " Олд Трафорд " и би трябвало да организира диалози за бъдещето си с новия съсобственик Ратклиф през идващите седмици. Предпочитанието на Ратклиф би било да остане с холандеца, макар че резултатите от в този момент до края на сезона може да го принудят.

Ако Тен Хаг трябваше да бъде уволнен, той нямаше да бъде лишен от интерес. Беше необятно обявено, че откакто са претърпели отменяне от първоизбрани цели Шаби Алонсо, Юлиан Нагелсман и в този момент Ралф Рангник, колосите от Бундеслигата Байерн в този момент са добавили Тен Хаг към своя къс лист преди идното овакантяване на сегашния управител Томас Тухел.

Sky Sports даже настояват, че Байерн са се свързали с сътрудника на 54-годишния футболист Кеес Вос, с цел да преценяват интереса му. Доклади от Германия прибавят, че макар че Тен Хаг желае да остане в Ю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР