Наскоро в "На кафе" Герасим Георгиев-Геро призна, че не му

...
Наскоро в "На кафе" Герасим Георгиев-Геро призна, че не му
Коментари Харесай

Геро призна за тежка катастрофа

Наскоро в "На кафе " Герасим Георгиев-Геро призна, че не му остава време да спортува, с цел да смъква непотребните килограми, които обаче сполучливо се повлияват в негова изгода и от прекомерно натовареното му всекидневие, в което също се горят значително калории.

Актьорът, който застана на мястото на Димитър Рачков в "Маскираният артист " и "Като две капки вода ", от години се мъчи да влезе във форма и да смъкна непотребното от тежестта си. Но с най-малък или никакъв триумф. Преди години пък, брачната половинка на Геро - Цвета търсила информация за интервенции на корема, които се правят в турските лечебни заведения и даже се допитала до екипа на хирурга, оперирал режисьора Люси Иларионов. Сумата за сходна намеса обаче, била колосална.

 undefined

Дори и макар сходна намеса, в последно време Геро наподобява доста по-свеж и очевидно измършавял. А на млади години артистът спортувал интензивно - упражнявал танци, битка, дори футбол. През уикендите с приятелите му ритали с часове. Всичко това секнало, откакто Геро потърпевш от разкъсване на ахилесовото сухожилие.

 undefined

Освен това преди 18 години Герасим Георгиев претърпява и злополука, след която внезапно качва килограми, тъй като метаболизма му се обръща, евентуално от напрежението. Инцидентът се случва на връх Шипка, а след него Геро е бил три дни в болница с комоцио.
"Целият живот е застлан с рухвания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се одобри като някакво тестване, което ти е обещано да го преминеш ", споделя Геро, който не е спирал да има вяра в силата на положителното в хората.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР