Наскоро светът бе шокиран от неочакваната новина за това, че

...
Наскоро светът бе шокиран от неочакваната новина за това, че
Коментари Харесай

Бившият началник на тайната програма на Пентагона за НЛО разказа цялата истина на света

Наскоро светът бе шокиран от непредвидената вест за това, че от 2007 до 2012 година министерството на защитата на Съединени американски щати е имало тайната стратегия AATIP за търсене, проучване и, при положение на последна нужда, заличаване на по този начин наричаните " аномални аерокосмически закани ". По-просто казано, НЛО.
Говорителят на Пентагона Том Кросън описа на интернационалната общественост, че за секретната стратегия били отделени единствено 22 милиона $, а по-късно финансирането било прекъснато, а планът закрит. Но не всичко може да е толкоз просто, написа Езорейтер.

Бившият началник на AATIP счита, че планът може да не е закрит

Луис Елизондо, който е началник на AATIP, е уверен, че програмата може и да не е закрита, а да е преместена на ново, по-високо равнище на секретност. Луис е работил за Пентагона 10 години, изучавайки НЛО и произлизащите от тях закани, по тази причина експертът има всичките учредения да допуска, че американското държавно управление няма просто ей по този начин да се отхвърля от проучванията на " аномалните аерокосмически закани ".

През целия си пълновръстен живот Елизондо е защитавал своята татковина, взел участие е във военни спорове и се е борил с терористи, само че това, с което той се е сблъскал на тази работа, го е предиздвикало да преразгледа доста от своите възгледи за сигурността на страната си и целия свят.
Служителят на Пентагона споделя за извънземната опасност

Ето какво споделя той:

Днес американските политици плашат западния свят с Русия и Китай -сякаш главната опасност идва от тях. Но това са просто приказки са средностатистическия човек. Лично аз бих доста се радвал, в случай че нашите съществени врагове в действителност са руснаците или китайците, т.е. хора като нас. Всъщност опасността идва извън, от космоса, и човечеството към момента не е готово да ѝ се опълчи. Можем единствено да се надявам, че гостите от другите светове няма да желаят да ни унищожат, а ще изпитват към нашата раса единствено бдителен интерес.


Докато работих за програмата AATIP, висшестоящи служители се стараеха да не разкриват характера на опасността, само че всичко беше ясно и без думи. На нас ни се показваше единствено " летяща паница " и се искаше да се дефинира какво тя съставлява и на какво е способна. Дори моят директен шеф в Пентагона не знаеше за този план. Само дребна група хора, разхвърляни из разнообразни клонове на министерството на защитата и други организации, имаше достъп до въпросната информация. Думата " опасност " непрекъснато кънтеше в ушите ни. Не минаваше и седмица без някой авиатор да не рапортува за среща с НЛО. Понякога такива срещи имаше по няколко пъти дневно. Мнозина се притесняваха, че сме на прага на извънземно настъпление.

Какво да чакаме от НЛО

Именно по тази причина, както счита Луис, военните на Съединени американски щати в никакъв случай няма да се откажат от мераците си за разкриване и проучване на " летящите чинии ". Например, в края на предишния век самолетоносачът USS Nimitz (CVN-68) се срещнал с НЛО. Въздушният транспортен съд на инопланетяните не атакувал кораба и изхвърчалите да го прихванат изтребители, само че очевидно посочил несравнимо предимство пред бойните самолети на американците.



Големият кълбовиден обект с белоснежен цвят издавал при полета си тон, наподобяващ на работата на механични часовници. Той показал на американците способността да се телепортира и да става незабележим, а също и без проблем да изважда от строя приборите на изтребителите. Елизондо е уверен, че в случай че сходни апарати внезапно бъдат употребявани за завладяването на Земята, човечеството няма да има никакъв късмет.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР