Наскоро стана ясно, че двамата с Маделина Геня, която неизменно

...
Наскоро стана ясно, че двамата с Маделина Геня, която неизменно
Коментари Харесай

Той се проваля тотално в спорта, но тази дама е неговата утеха

Наскоро стана ясно, че двамата с Маделина Геня, която непроменяемо го поддържаше от трибуните на всеки от мачове му в Обединеното кралство, са отпътували за Франция

Възползвайки се от няколкото свободни дни в графика си, Григор Димитров реши да се отдаде на присъщите за сезона горещи прекарвания. Преди да му се наложи да се върне към професионалните задължения, изпадайки в ново състезание със своите сътрудници, този път на идния „ US Open “, нашенецът се отдаде на къса почивка с дамата до себе си.

Наскоро стана ясно, че двамата с Маделина Геня, която непроменяемо го поддържаше от трибуните на всеки от мачове му в Обединеното кралство, са отпътували за Франция, където сега отдъхват, преди да се насочат към Северна Америка.

Преди няколко дни румънския модел, утвърдил се и в киното с кино лентата „ Домът на Gucci “, където се превъплъти в младата София Лорен, разкри в обществените мрежи, че с половинката ѝ се радват на високите температури, край открит плувен басейн, единствено че без да показва точното местонахождение на въпросното оборудване.

Тогава тя показа като 24-часова история в персоналния си Instagram профил фотография, на която се вижда по какъв начин държи в ръката си ягода, прикриваща лицето на нейния гол до кръста сътрудник, седнал на шезлонга до нея. Кратко по-късно обаче манекенката издаде, че с него в действителност релаксират в една от най-популярните дестинации в страната, и по-точно курортът Сен Тропе, привличащ безчет гости с неустоимата си атмосфера.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР