Наскоро стана ясно, че Брад Пит май е намерил нова

...
Наскоро стана ясно, че Брад Пит май е намерил нова
Коментари Харесай

Брад Пит и Инес де Рамон – опасно близки

Наскоро стана ясно, че Брад Пит май е намерил нова обич в лицето на Инес де Рамон - някогашната брачна половинка на артиста Пол Уесли.

Първоначално Инес и Брад бяха видяни да се държат за ръце и да се прегръщат по време на концерт на Боно в Лос Анджелис през ноември. Тогава се заприказва, че в действителност излизат към този момент от няколко месеца. След деянията им на деликатност по време на концерта, 59-годишният артист, притежател на Оскар, още веднъж беше засечен в компанията на 32-годишната Инес - първо на афтърпартито за новия му филм " Вавилон ", а по-късно и на рождения му ден на 18 декември.



Малко по-късно от сп. „ Пийпъл ” писаха, че Брад планува да прекара новогодишната нощ в компанията на Инес. И явно източникът, разкрил им тази информация, е повече от благонадежден, тъй като двамата в действителност са отпразнували започването на 2023 година, и то не къде да е, а в Мексико.

Според изданието Брад Пит и Инес де Рамон са се насладили на сантиментална вечеря в Кабо Сан Лукас. Брад " сега не се вижда с никой различен и е доста благополучен с Инес ", разкрива източник на „ Пийпъл ”.



" Нещата им се получават ужасно и няма никакъв стрес ", сподели вътрешният човек, като прибавя: " Брад се любува и е доста благополучен. Прекарва от ден на ден време с Инес. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР