Наскоро стана ясна на излизане на следващата игра на Arkane

...
Наскоро стана ясна на излизане на следващата игра на Arkane
Коментари Харесай

Redfall ще е една различна за Arcane игра

Наскоро стана ясна на излизане на идната игра на Arkane Studios и евентуално мнозина от феновете на работата на френското студио чакат вампирското премеждие с неспокойствие. Само че някои от тях може да останат разочаровани, тъй като играта се отклонява от присъщия за Arkane почерк, следван към този момент години наред. Една от огромните промени в Redfall спрямо игри, като Prey или Dishonored ще е това, че играта ще се концентрира мощно над шутър детайлите си за разлика от упоменатите две игри. Признанието за това идва от креативния шеф на Redfall Рикардо Баре в изявление за Games Radar.

Както знаете, запазена марка на Arkane във връзка с комбат детайлите се явяват магическите качества, предоставени на героя ви и занимателните резултати, които произлизат от смесването им. В случая обаче приказваме за FPS шутър и точно такава ще е играта. Другите отличаващи я неща ще са акцента над кооперативната работа (Redfall ще се изиграва от край до край и в соло режим), както и нейния отворен свят.

„ Макар и да е правилно, че това ще е шутър игра повече от всичко друго, което сме представяли до момента, огромна част от забавата тук ще е съчетаването на силите на обособените герои. Дали ще комбинирате Реми и Джейкъб или ще играете напълно сами, употребявайки силите, комбинрането им и ъпгрейда на персонажа ви е ужасно занимателно “, изяснява той. Друга любопитна детайлност, разкрита от Баре в диалога му с медията се явява това, че те са получили скъпа помощ от едни от майсторите в шутър жанра – основателите на паметната класика DOOM id Software. Както знаете, двете студиа дълги години бяха част от Zenimax Online Studios, само че те не престават да са дружно, единствено че под шапката на Microsoft.

Баре визира също по този начин и някои появили се съпоставяне сред Redfall и игрите от света на Left 4 Dead. Все отново става дума за група герои, които се изправят в неравна борба с немъртви в кооператив между тях. И това е където свършват приликите, твърди Баре. Според него по-подходящо съпоставяне би било това с Far Cry поредицата.

„ Вие попадате в този в действителност голям отворен свят. Имате си лична база, където може да поддържате връзка с NPC персонажи и да поемате странични задачи. Просто отивате до масата и си избирате някоя от тях. Или пък в противен случай – не ви харесва никоя от тях и просто излизате на открито и търсите шанса си – избирате си посока, стартирате да отстрелвате неприятните и се впускате в живия свят на открито, който просто чака да бъде проучен “.

Играта се чака да излезе през май тази година за лични компютри и Xbox Series X|S.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР