Наскоро разпространено видео претендира, че показва производство на човешко месо

...
Наскоро разпространено видео претендира, че показва производство на човешко месо
Коментари Харесай

Истина или шега е заводът за производство на човешко месо?

Наскоро публикувано видео претендира, че демонстрира произвеждане на човешко месо в лаборатория, с цел да бъде продадено в магазини във Англия. Всъщност това е фрагмент от действителната телевизионна продукция „ Грег Уолъс: Британското чудодейно месо “. На 24 юли 2023г. английският ефирен канал Channel 4 излъчи премиерата на кино лентата, показан от някогашния водещ на Master Chef Англия – Грег Уолъс.

В него се споделя за производството на изкуствено човешко месо или по-точно на протеин, формиран от човешки кафези във фабриките на Good Harvest. Според кино лентата, компанията е произвеждала по шест тона от продукта в продължение на 8 месеца. Идеята за новата серия артикули с човешко месо е резултат на увеличението на разноските за живот на Острова. 

Всъщност филмът е пародиен, заявиха от английския Channel 4. В интервю за BBC Culture създателят Том Кингсли споделя, че задачата на предаването е била да се „ иронизира методът, по който високите разноски за живот и бедността са се нормализирали “. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР