Наскоро ни попадна видео, което гигантът Microsoft е създал през

...
Наскоро ни попадна видео, което гигантът Microsoft е създал през
Коментари Харесай

Какви са били представите на Microsoft за 2019 г. през 2009 г.


Наскоро ни попадна видео, което колосът Microsoft е основал през далечната 2009 година, с цел да покаже на тогавашните нас какво ще съставлява света през 2019 година

Видеото е много забавно, защото предсказанията на Microsoft са по едно и също време близки и много далечни по отношение на актуалната ни действителност.



Очевидно е, че още през 2009 година сме си представяли, че AR технологиите ще стартират да играят централна роля в всекидневието ни.

Въпреки че те към момента се мъчат да се наместят в мейнстрийма, има много знаци, че 2019 година ще е годината, в която AR джаджите ще станат осезаемо по-масови.

Бил Гейтс и сътрудниците му наподобява са вярвали, че през 2019 година ще сме премахнали рамките от екраните на смарт телефоните и мониторите си, само че уви, към момента ги борим.

Клипът разкрива визия за същинска съгласуваност сред разнообразни устройства и стратегии, които взаимодейства между тях по разнообразни способи.

За страдание, към момента сме на стадия, на който сглобяваме " умния си дом ", употребявайки джаджи от доста и разнообразни производители, които изискват разнообразни стратегии и настройки.

Това, което ни хареса най-вече от клипа е, че още през 2009 година Microsoft са се опитвали да ни убедят, че е значимо да сме покрай природата, без значение какви джаджи имаме в офиса или вкъщи.

Преминаването към " по-зелен " живот наподобява ще е главното предизвикателство за всички нас освен през 2019 година, само че и през годините по-късно. А безрамковите екрани са просто въпрос на време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР